marți, 23 octombrie 2012

Cateva sfaturi pentru a sta Motivat si a obtine un abdomen format!



   1. Gandeste-te la produsul finit, cum va arata, cum se va simtii. Ia si o poza de pe net sau dintr-o revista, cum ai vrea tu sa arate in viitor si tine-o la vedere mereu.

   2. Vizualizeaza mereu produsul final, in fiecare zi in care lucrezi. Imagineaza-ti cum vei arata cand iti dai tricoul jos la mare sau  pe un strand. Cum te vei simtii.

   3.  Fa poze regulat, o data la  saptamana sau chiar doua si compara progresul pe care il faci.

   4. Gaseste-ti un partener de lucru, care sa te motiveze. Nimic nu te motiveaza mai mult decat un partener care trage la fel de tare ca tine. Puteti sa mai cautati si programe pe net, la inceput mai usoare, iar dupa ce sunteti mai experimentati, din ce in ce mai grele. Un exemplu arata Ariel Constantinof pe blogul lui http://motivonti.ro/ziua-opt-de-abdomene.html

   5. Incearca sa schimbi sau sa mai adaugi exercitii la cele pe care le faci o data la 4 saptamani.

   6. Provoaca-te sa atingi anumite targeturi. Pana la urmatoarea ta zi de nastere, sau pana in vara urmatoare o sa arat asa.

  7. Indiferent cat de plictisit sau de nemotivat esti la inceputul antrenamentului, porneste-l. Apuca-te de antrenament si ai sa vezi ca prin actiune o sa incepi sa creezi motivare.

 Si daca vreti sa mai vedeti o data seria mea de abdomene:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu